واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

اذعان صهیونیست‌ها به موفقیت‌ نیروی هوایی و هوای فضای سپاه ایران

پدر صنایع موشکی رژیم صهیونیستی رشد برنامه‌ فضایی ایران را مایه نگرانی برای آمریکا و برخی متحدان این کشور عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام ارشد صنایع موشکی رژیم صهیونیستی که از وی به عنوان پدر این صنایع در فلسطین اشغالی یاد می‌شود، رشد برنامه‌ فضایی  ایران را مایه نگرانی برشمرد.

به نوشته وبگاه «فرانیتر پست» «یوزی رابین» پدر صنایع موشکی رژیم اسرائیل در این باره گفت، پیشرفت سریع ایران در توسعه برنامه‌های فضایی غیر نظامی و نظامی یک نگرانی واقعی است و سال 2020 سال خوبی برای طراحی‌های فضایی ایران بوده است.

یوزی رابین در بخشی دیگر به موفقیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ساخت و توسعه مراکز تحقیقاتی فضایی اشاره کرد و گفت، نیروی هوایی و هوا فضای سپاه ایران موفقیت‌هایی قابل توجه به دست آورده است.

این در حالی است که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز چندی قبل به پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی ایران واکنش نشان داد.  وزارت خارجه این رژیم مورخ  چهارشنبه سوم اردیبهشت 99 در بیانیه ای اعلام کرد: «اسرائیل قویا پرتاب ماهواره نظامی از سوی سپاه پاسداران ایران را محکوم میکند.»

 وزارت خارجه رژیم غاصب صهیونیستی در این بیانیه افزود: «اسرائیل خواهان محکومیت بین المللی پرتاب ماهواره از سوی ایران و اعمال تحریم‌های بیشتر علیه تهران است تا این رژیم از فعالیتهای ناخوشایند و خطرناک بازداشته شود.»

ماهواره نور به عنوان نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران صبح چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه از ماهواره بر ۳ مرحله ای «قاصد» از کویر مرکزی ایران توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موفقیت پرتاب و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت. 

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار